Dette arrangementet har passert
Utsolgt
Venteliste tilgjengelig
Bestill, avbestill eller endre billetter
onsdag, mai 3, 2023 1:00 PM

HUSMANNSKOST – sannheten om et misforstått begrep

Detaljer

Begrepet "husmannskost" er en norsk misforståelse. Kjøttkaker i brun saus var bøndenes festmat som husmennene kun fikk servert da de var på gjestebud hos selveste bonden. Til hverdags spiste husmenn sild, graut og poteter. Bli med historiker, formidler og konservator Terje Bratberg på en mathistorisk reise i tid.

 

Tid og sted:    Onsdag 3. mai kl. 13.00, Trondheim folkemuseum Sverresborg

Pris:   180,- inkl. enkel servering

Påmelding: Fyll ut relevant informasjon og trykk bestill billetter lenger ned på siden.

Frist for avbestilling: 26. april

Mer info
Arrangører
Sted
Sverresborg Trøndelag Folkemuseum
Sverresborg Alle 13
7020 Trondheim