Ingeborg Stensrud er forfatteren av Sild og champagne - I glansen og skyggen av Britannia Hotel. Boken handler om familien Stensrud, som eide og drev Britannia Hotel i 60 år. Stensrud viser bilder og forteller om sine besteforeldres livsreise i et stadig mer moderne Norge, om barna deres, og om et hotell som endret seg i takt med tiden. Det er en historie om hardt arbeid, krig og fred, kriser og fremskritt. Britannias eminente kokker disker for anledning opp med Christiansøpigens Sild på rugbrød med syltet rødbete, eggekrem, pommes alumette og karse. Til maten serveres et glass Britannias egen champagne.
Tid og sted: Tirsdag 23. april kl. 13.00-15.00, Britannia Hotell, Wedel Jarlsberg (Blåsalen)
Pris: 600,- inkl. sild og champagne. Faktura sendes. Allergener: fisk, rug, egg, melk, sulfitt.
Frist for avbestilling: 15. april
Tilgjengelighet:
Seniorkultur er opptatt av god tilgjengelighet for personer med nedsatt funksjonsevne på sine arrangement og arenaer.
Har du spørsmål om individuell tilrettelegging, ta kontakt på telefon 90 19 27 14.
Det er ønskelig at det informeres om bruk av rullestol slik at vi i størst mulig grad kan tilrettelegge for dette.
Ledsagerbevis godtas på alle våre arrangement. Servering av mat på arrangement er ikke inkludert i ledsagerbilletten.