Tollbua er en leken gourmetbistro med lokale råvarer og smaker fra hele verden. Maten er ekte og nyskapende med en tydelig kvalitetsprofil. Med en av byens beste vinkjellere kan Tollbua tilby en fantastisk kombinasjon mellom mat og vin, og har siden åpningen i februar 2024 høstet overveldende positiv respons, med blant annet terningkast 6 fra Smakspoliet i Adresseavisen.
Bak restauranten står Christopher Davidsen og Henrik Dahl Jahnsen. Davidsen er et veletablert navn i norsk matsammenheng. Han vant sølv i den internasjonale kokkekonkurransen Bocuse d’Or i 2017, før han etablerte Michelin-restauranten Speilsalen ved Britannia Hotel. Dahl Jahnsen er fem ganger norgesmester for vinkelnere.
Tid og sted: Torsdag 19. september kl. 12.00, Tollbua, Brattørkaia 13b
Pris: 650,- inkl. brunsj og en drikke (mineralvann, øl eller vin). Drikke utover dette besørges av hver enkelt. Faktura sendes.
Påmelding: Fyll ut relevant informasjon og trykk bestill billetter lenger ned på siden
Frist for avbestilling: 12. september
Tilgjengelighet:
Seniorkultur er opptatt av god tilgjengelighet for personer med nedsatt funksjonsevne på sine arrangement og arenaer.
Har du spørsmål om individuell tilrettelegging, ta kontakt på telefon 90 19 27 14.
Det er ønskelig at det informeres om bruk av rullestol slik at vi i størst mulig grad kan tilrettelegge for dette.
Ledsagerbevis godtas på alle våre arrangement. Servering av mat på arrangement er ikke inkludert i ledsagerbilletten.